25a Edició de la UNITED GATROENTOLOGY WEEK

1024 768 Solfesa.es

Els membres de la UEG representen al voltant de 22.000 especialistes de la medicina en tot el món. És l’única plataforma de col·laboració i coneixement actualment a nivell global, on la finalitat d’aquesta trobada és l’exposició de les novetats entorn a la gastroenterologia.

L’organizació va oferir un gran sopar a la Sala Oval del MNAC.  Al voltant de 450 persones van assistir a la “Gala Dinner”, on va acabar la vetllada amb una gran festa.

Solfesa es va encarregar de crear un ambient i una posada en escena sorprenent, adecuada per a l’esdeveniment. Es va dissenyar una il·luminació amb els colors corporatius en columnes, òrgan, perímetre i ambient. Es vàren instal·lar cortines blanques en el perímetre per cobrir les zones pròpies del museu. També es varen penjar unes pantalles de retroprojecció per les audiovisuals, amb un circuit tancat de càmares per a la retransmissió dels parlaments i de les actuacions.

Per finalitzar la vetllada, es va realitzar un gran espectacle aeri amb una  acròbata suspesa per globus d’heli serigrafiats amb el logotip corporatiu de l’esdeveniment.

En aquest cas es va personalitzar la coreografia amb la cançó escollida per el client, fent referència concreta per a  aquesta celebració.

Amb motiu del 25ena edició, es va realitzar un ”live grafitti” durant el sopar, on en diferents moments de l’esdeveniment, es va anar completant fins crear el logotip complet. Posteriorment, el grafitti es va lliurar al client, per a la seva exposició en el seu stand.

Acompanyant en aquest acte de comiat, a les instal·lacions de Fira de Barcelona, es va realitzar una exhibició de Castellers en forma de “Flashmob” improvisada, creant un castell. Els castellers anaven vestits amb roba de carrer per sorpendre als assistents. En el cim del castell, es va desplegar una banderola amb el logotip corporatiu de l’empresa.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies